green dot Beschikbaar voor nieuwe projecten!

KOCR Hijstechniek

KOCR Hijstechniek is gespecialiseerd in het keuren, onderhouden, certificeren en repareren van hijs- en hefmiddelen. Daarnaast voeren zij ook keuringen, onderhoud en reparaties uit aan o.a. zwenkarmen, portaalkranen, bovenloopkranen en onderhangkranen.

Steven kwam naar mij toe met de vraag of ik een visuele stijl voor hun merk kon ontwerpen die aansloot bij hun kernwaarden en dienstverlening. Daarnaast was er ook nog de wens voor een website om gevonden te worden op het internet en waar ze één centrale bron van informatie over KOCR Hijstechniek gevonden kon worden.

  • Samenwerking: Freelance
  • Branche: Hijstechniek
  • Project opleveringen:
    Logo, visitekaartje, website ontwerp en realisatie

Het ontwerpen van een unieke huisstijl.

Een uniek ontwerp gaat niet zonder een proces vooraf. Samen met Steven zijn we de kernwaarden gaan bepalen voor KOCR Hijstechniek. Vanuit daar zijn we in een creatief proces beland waarin snel en veel geschakeld werd om tot de juiste vormen, kleuren en uiteindelijke de gehele stijl te komen.

Website ontwerp

Voor het ontwerp van de website hebben we alle informatie die we wilden tonen op de website verzameld en die in een dergelijke volgorde geplaatst waardoor de bezoeker het overzicht behoud. De layout is zo opgezet dat de bezoeker snel zijn informatie gevonden krijgt en tegelijkertijd een goed beeld krijgt van het bedrijf KOCR Hijstechniek.

Favicon

– Steven de Bruin –

Hier komt de review.